ï»� O nama :: Spalatina - Proizvođač obuće

https://www.cookingwatches.com/ https://www.pizzawatches.com/ 401kwatches.com https://www.biotechnologywatches.com https://www.biblewatches.com/ rolex replica replica rolex watches replica watches telecom watches https://www.personalinjurywatches.com/ realestate tag heuer https://www.cartagheuer.com/ fake tag heuer watch banktagheuer.com loantagheuer.com infotagheuer tag heuer replica lawtagheuer.com https://www.stockstagheuer.com/ https://www.insurancetagheuer.com

 
* obavezna polja
 

 

O nama


Tvrtka Spalatina d.o.o. osnovana je 2006. godine. Specijalizirana i temeljna djelatnost je proizvodnja kućnih papuča i natikača te anatomske obuće. Sjedište tvrtke se nalazi u Solinu, pokraj Splita, gdje se nalazi proizvodnja, skladište, uredi i uprava.

Unutar tvrtke svaki od ovih sektora garantiraju kvalitetu proizvoda u smislu izbora materijala, analize kvalitete, istraživanje trenda i zahtjeva tržišta te u konačnici izradu kolekcije obuće koja će biti proizvedena. Obuća pod markom Spalatina je prepoznatljiva po izraženoj kvaliteti izrade i biranim materijalima. Kvaliteta proizvoda je primarni i jedini cilj!Proizvodnja

Od osnutka tvrtke 2006. godine do danas Spalatina je postala važan čimbenik na tržištu obuće koja jamči kvalitetu i udobnost.

Tvrtka je uspješna i stabilna niz godina jer se temelji kao obiteljski posao. Vrlo važno je što konstantno tražimo kvalitetu po najboljoj cijeni! Proizvodi se svakodnevno pozorno kontroliraju i prate u svakoj fazi sve do završetka obrade i isporuke na tržište.

Asortiman se proširuje iz godine u godinu, iz sezone u sezonu temeljem zahtjevima i potražnjom na tržištu. Trenutno tvrtka posluje sa stotinjak proizvoda u koje se konstantno investira kroz najbolje sirovine i materijale, opremu te se dodatno vrši educiranje i usavršavanje radnog kadra.
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr