ï»� O proizvodima :: Spalatina - Prodaja obuće / Papuče

https://www.cookingwatches.com/ https://www.pizzawatches.com/ 401kwatches.com https://www.biotechnologywatches.com https://www.biblewatches.com/ rolex replica replica rolex watches replica watches telecom watches https://www.personalinjurywatches.com/ realestate tag heuer https://www.cartagheuer.com/ fake tag heuer watch banktagheuer.com loantagheuer.com infotagheuer tag heuer replica lawtagheuer.com https://www.stockstagheuer.com/ https://www.insurancetagheuer.com

 
* obavezna polja
 

 

O proizvodima


U našem širokom asortimanu svatko može naći obuću za sebe! Tijekom niza godine Spalatinu smo kontinuirano stvarali i razvijali prateći zahtjeve tržišta te domaće i svjetske trendove. Stvorili smo prepoznatljivo ime za kvalitetu i udobnost. Proizvodimo kućnu obuću za sve uzraste, anatomsku obuću za ljeto i medicinsku obuću modernog dizajna i izuzetne kvalitete.

Ono što nas na tržištu čini posebnim i što nam daje prednost u odnosu na konkurente, jest to što se u ovoj eri uvoznih proizvoda naši proizvodi u potpunosti izrađuju u Hrvatskoj. To nam omogućava konkurentnost kvalitetom, uslugom i cijenom.

U želji da i dalje ostanemo dosljedni sebi i Vama, nastavljamo se razvijati kako bi široki asortiman u budućnosti i proširili.
 
 
 


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr